Pariaza online 
gamebookers.com - the better you bet!
   
 
 
 
 


Reguli de pariere - 10bet.com

Regulile urmatoare reprezinta un acord între 10Bet si clientii sai. Daca va înregistrati la 10Bet declarati ca întelegeti si acceptati pe deplin aceste reguli.

Clientul este responsabil pentru acuratetea datelor: adresa, numar de telefon si detalii pentru plata.
Clientii trebuie sa aiba vârsta minima de 18 ani pentru a putea paria. 10Bet îsi rezerva dreptul de a solicita acte care sa ateste vârsta clientilor si de a suspenda conturile acestora daca nu sunt oferite dovezi satisfacatoare.

Clientul trebuie sa se asigure ca numele de utilizator si detaliile de securitate proprii sunt confidentiale. Daca un client considera ca datele sale nu mai sunt confidentiale, acesta trebuie sa ne înstiinteze imediat.

Tranzactiile derulate sub numele de utilizator anterior sunt responsabilitatea clientului.

Clientii nu pot anula sau schimba un pariu dupa ce acesta a fost facut si confirmat.

Înainte de a face un pariu, clientul este responsabil sa verifice daca legile din tara sa de origine îi permit sa parieze.

10Bet dispune de licenta pentru a accepta pariuri prin telefon si suport electronic, prin UK Bookmakers Permit.
10Bet accepta pariuri online sau prin telefon. Pariurile nu sunt primite sub alta forma (email, fax, etc.) si daca sunt primite sub aceste forme vor fi anulate – fie ca sunt câstigatoare sau pierzatoare.

10Bet îsi rezerva dreptul de a refuza un pariu sau o parte a acestuia fara a oferi nici o justificare.

10Bet îsi rezerva dreptul de a anula unul sau toate pariurile unei persoane sau unui grup de persoane care încearca sa comita o frauda. Daca exista dovada ca o serie de pariuri, care contin aceeasi selectie, au fost plasate pentru aceeasi persoana sau grup de persoane, 10Bet îsi rezerva dreptul de a anula aceste pariuri.
Câstigurile vor fi creditate în contul clientului dupa confirmarea rezultatului final.

10Bet îsi rezerva dreptul de a anula orice pariu acceptat în cazul în care contul nu dispune de fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea pariului.

Daca fondurile sunt creditate în contul unui client din greseala, clientul este responsabil pentru a înstiinta echipa 10Bet despre eroare fara întârziere. Câstigurile asociate cu aceasta greseala vor fi considerate nevalide si vor fi returnate site-ului 10Bet.

Pariurile vor fi acceptate pâna la ora anuntata a începerii. Daca un pariu este acceptat incorect si include un eveniment dupa momentul de începere a acestuia, meciul va fi considerat 'descalificat'.

Pariurile multiple care combina selectii diferite ale aceluiasi eveniment nu sunt acceptate daca rezultatul unuia afecteaza sau este afectat de un altul. Daca un astfel de pariu este lansat din greseala, va fi tratat ca doua pariuri individuale (cu miza împartita egal).

"Pariurile Daca" sunt onorate în ordinea în care apar în formularul de pariere, pâna când toti banii au fost folositi. Daca banii economisiti sau reportati la sectiunea urmatoare nu sunt suficienti pentru a respecta instructiunile, sectiunea va fi onorata în functie de suma disponibila.

10Bet nu accepta nici o responsabilitate pentru erori de tastare, umane sau palpabile, care conduc la preturi eronate. În astfel de cazuri pariurile vor fi anulate.

10Bet nu va fi responsabil pentru daunele sau pierderile care se considera ca au rezultat din, sau au fost provocate de site-ul Web sau continutul acestuia – Incluzând fara limitare, întârzierile sau întreruperii utilizarii sau transmiterii, pierderea sau alterarea datelor, esecul comunicatiilor sau al liniilor, utilizarea incorecta de catre o persoana a continutului site-ului sau erori sau omisiuni ale continutului.

Valoarea maxima a câstigului zilnic al unui client pentru pariurile facute pe acest site este 100.000 £ sau echivalentul în alta moneda.

10Bet nu permite clientilor individuali sa creeze "conturi duplicat" (mai multe conturi într-o moneda). Conturile clientilor care creeaza conturi duplicat vor fi suspendate.

10Bet considera aceste reguli a fi oneste. Daca doriti lamuriri cu privire la aceste reguli, va rugam sa ne contactati la adresa csd@10bet.com

Orice schimbari ale acestor reguli vor fi afisate pe site-ul nostru si clientul este responsabil sa se informeze cu privire la acestea.

Recomandam detinatorului de carte de credit sa urmareasca toate informatiile despre tranzactii, regulile jocurilor, regulile de anulare si metodele de plata pentru a evita neîntelegerile.

Toate pariurile vor fi procesate dupa ce au fost facute si acceptate.

Dupa ce tranzactiile financiare sunt confirmate, clientul va putea plati imediat.

Valoarea minima a unui pariu este 1 unitate pentru orice moneda.

Fotbal:

Toate pariurile pentru fotbal se aplica pentru 90 de minute. Aici sunt incluse prelungirile cauzate de întreruperi ale meciului, dar nu sunt incluse reprizele de prelungire sau loviturile de departajare, cu exceptia cazului în care specificatiile difera pentru eveniment.

Pariurile vor fi acceptate pâna la ora anuntata a începerii. Daca un pariu este acceptat incorect si include un eveniment dupa momentul de începere a acestuia, meciul va fi considerat 'descalificat'.

Datele si orele de începere prezentate pe Internet sunt exclusiv informative.

10Bet va utiliza rezultatele meciurilor, asa cum sunt acestea publicate de Asociatia de presa sau alta autoritate comparabila. Rezultatele vor fi, de asemenea, confirmate de o sursa independenta secundara. În urma verificarii rezultatelor, sumele relevante vor fi creditate în contul clientului.

Pariurile vor fi anulate daca au fost facute:

Baschet

Toate meciurile din NBA trebuie sa fie jucate cel putin 43 de minute pentru ca pariurile sa fie în vigoare.
Toate meciurile din campionatele europene, NCAA sau WNBA trebuie sa fie jucate cel putin 35 de minute pentru ca pariurile sa fie în vigoare.

Orice perioada de prelungiri este luata în considerare la rezultatul final pentru stabilirea echipei câstigatoare si a scorului final, cu exceptia cazului în care specificatiile difera.

Atentie: rezultatele finale pentru toate meciurile de baschet din campionatele europene sau orice alte evenimente baschetbalistice vor include reprizele de prelungire, daca se joaca.

Sfertul/jumatatea relevanta trebuie terminata pentru ca pariul sa fie în vigoare. Daca meciul nu s-a terminat, dar sfertul s-a terminat, pariurile pentru sfert sunt valide.

Tenis:

Pariere fara restrictii: Pariurile ramân valabile chiar daca competitorul nu termina meciul.

Pariuri pe meci: Daca un meci este acordat unui jucator înainte de terminarea numarului total de seturi, toate pariurile pe meci vor fi anulate.

Pariuri pe set: Trebuie jucat numarul total de seturi necesare pentru câstigarea unui meci. Pariurile sunt anulate daca nu este jucat numarul necesar de seturi.

Numar de jocuri într-un set/scor corect: Pariurile câstigatoare specifica numarul de jocuri dintr-un set sau marja de victorie dintr-un set. Daca setul nu este finalizat, toate pariurile pentru acel set vor fi anulate. Daca meciul este abandonat dupa finalizarea unui set, toate pariurile pentru acel set ramân valabile. Un tie-break este considerat drept un meci în scopul onorarii pariurilor.

Daca survine una dintre urmatoarele situatii, toate pariurile ramân valabile: O schimbare a suprafetei de joc, schimbare a locului de desfasurare, schimbare a terenului acoperit cu un teren neacoperit sau invers.

Toate pariurile acceptate dupa începerea unui meci vor fi anulate, fie ca sunt câstigatoare sau pierzatoare, cu exceptia pariurilor din categoria “pariuri pe durata jocului”.

Hochei pe gheata

Toate jocurile din NHL trebuie sa înceapa la data programata pentru ca pariurile sa intre în vigoare.
Toate meciurile din NHL trebuie sa fie jucate cel putin 55 de minute pentru ca pariurile sa fie în vigoare.
Orice perioada de prelungiri este considerata la rezultatul final pentru stabilirea echipei câstigatoare si a scorului final.

Atentie: Rezultatele finale pentru toate meciurile de hochei din campionatele europene sau orice alte evenimente hocheistice nu vor include reprizele de prelungire, daca se joaca.

Fotbalul american

Pentru ca pariurile sa intre în vigoare trebuie sa se joace cel putin 55 de minute din meci, cu exceptia cazului în care specificatiile difera.

Reprizele de prelungire sunt luate în considerare pentru toate pariurile, cu exceptia cazului în care specificatiile difera.


Meciurile anulate, întrerupte sau amânate sunt anulate, chiar daca sunt reprogramate si jucate în mai putin de 36 de ore.

Pentru pariuri, câstigatorul unui joc va fi stabilit prin rezultatul oficial la sfârsitul jocului, dupa perioada regulamentara si eventualele reprize de prelungiri. Aici nu sunt incluse disputele ulterioare jocului, sustinute de oricare dintre echipe, care ar putea afecta rezultatul final al jocului într-un moment viitor.
Baseball

Final:

Toate jocurile trebuie sa înceapa la data programata (ora locala) pentru ca pariurile sa intre în vigoare. Daca un meci a fost anulat sau amânat înainte de ora stabilita de începere, niciun pariu nu va intra în vigoare.

Toate meciurile trebuie terminate dupa 9 seturi pentru ca pariurile sa fie în vigoare.

Ambele aruncari listate trebuie sa înceapa pentru ca pariul sa fie în vigoare.

Prima repriza:

Toate seturile din prima jumatate (5 seturi) trebuie terminate pentru ca pariurile sa fie în vigoare.

Ambele aruncari listate trebuie sa înceapa pentru ca pariul sa fie în vigoare.

Handbal

Pentru toate pietele se aplica timpul regulamentar (60 minute). Reprizele de prelungire si loviturile de departajare nu sunt considerate, cu exceptia cazului în care specificatiile difera. Daca un meci nu a durat 60 de minute, toate pariurile sunt anulate.

Meciurile anulate sau amânate trebuie jucate în termen de 48 de ore, iar în caz contrar toate pariurile facute pentru un meci vor fi anulate.

Daca locatia de desfasurare a meciului se schimba, toate pariurile vor fi anulate.

Golgheterul meciului si golgheterul turneului; prelungirile sunt luate în considerare. Golurile înscrise din lovituri de departajare nu sunt luate în considerare.

Pariuri fara restrictii: Echipa câstigatoare va fi echipa care câstiga medalia de aur, cu exceptia cazurilor în care specificatiile difera. Pariurile sunt facute conform cu rezultatele publicate la momentul premierii. Orice modificare ulterioara a rezultatelor cauzata de descalificare, contestatii etc nu va fi luata în considerare la onorarea pariurilor.

Cursa pentru puncte: Daca una dintre echipe a obtinut numarul necesar de puncte, pariurile ramân active, chiar daca survine un abandon ulterior.

Numarul total de puncte peste/sub: Pentru ca pariurile sa fie active trebuie jucate toate cele 60 de minute. Reprizele de prelungire si loviturile de departajare nu sunt considerate, cu exceptia cazului în care specificatiile difera.

Rugby

Toate pariurile sunt onorate dupa 80 de minute de joc, cu exceptia situatiilor în care specificatiile difera. Aici sunt incluse si eventualele întreruperi, dar nu reprizele de prelungire, cu exceptia situatiilor în care specificatiile difera.

Meciurile abandonate sau cele amânate trebuie jucate în aceeasi saptamâna competitionala (de ex. Luni – Luni), iar în caz contrar toate pariurile vor fi anulate. Daca se schimba locul de desfasurare sau una dintre echipele anuntate, toate pariurile vor fi anulate.

Golf

Dupa ce un jucator a lovit, toate pariurile pe acest jucator intra în vigoare. Retragerea unui jucator dupa ce a lovit determina pierderea pariurilor aferente.

Pariuri fara restrictii: Descalificat – Fara pariu. Concurentul care primeste trofeul este declarat câstigator. Daca sunt jucate runde play- off, acestea vor fi luate în considerare. În caz de egalitate exacta se vor aplica regulile corespunzatoare. Chiar daca turneul nu este integral finalizat, cât timp exista un rezultat oficial, toate pariurile vor ramâne în vigoare, cu exceptia cazurilor în care nici un joc nu a fost finalizat sau luat în calcul pentru stabilirea unui rezultat oficial.

Pariere pe grup: Descalificat – Fara pariu. Jucatorul care se plaseaza pe cea mai înalta pozitie la sfârsitul turneului va fi declarat câstigator. Orice jucator care rateaza calificarea în ultimele doua runde este considerat pierzator. Daca toti jucatorii rateaza calificarea în ultimele doua runde, va fi declarat câstigator jucatorul cu cel mai mic scor din ultima runda jucata. Regulile în caz de egalitate exacta se vor aplica întotdeauna, cu exceptia cazurilor în care câstigatorul este desemnat într-un play-off.

Pariul pe meci (72 de gauri): Toata competitia sau nimic. Se calculeaza cote pentru jucatorul care se plaseaza pe cea mai înalta pozitie la sfârsitul turneului. Daca un jucator rateaza calificarea în ultimele doua runde, celalalt jucator este declarat automat câstigator. Daca ambii rateaza calificarea în ultimele doua runde, este declarat câstigator jucatorul cu cel mai mic scor. Daca unul dintre jucatori rateaza calificarea în ultimele doua runde iar celalalt se califica si este descalificat ulterior, jucatorul descalificat va fi declarat câstigator. Daca este oferita o cotatie în caz de egalitate, în cazul în care doi jucatori obtin acelasi scor, toate pariurile pe cei doi jucatori vor fi anulate. Daca un turneu este abandonat din orice motiv, toate pariurile vor ramâne în vigoare, cu conditia sa fie anuntat un câstigator oficial. Jucatorul cu cel mai mic scor va fi declarat câstigator, din motive legate de calculul pariurilor.

Pariul la 18 gauri - 2 mingi: Jucatorii vor fi cuplati pentru a juca o runda împreuna. Jucatorul cu cel mai mic scor la sfârsitul unei runde va fi declarat câstigator. Întotdeauna se va cota un pret în caz de egalitate. În cazul în care un jucator se va retrage dupa ce a lovit, adversarul sau va fi considerat câstigator, în cazul în care a finalizat runda.

Pariul la 18 gauri -3 mingi: Jucatorii vor fi grupati câte 3, pentru a juca o runda împreuna. Jucatorul cu cel mai mic scor la sfârsitul unei runde va fi declarat câstigator. Toti jucatorii trebuie sa loveasca pentru ca pariurile sa intre în vigoare. Se aplica regulile pentru egalitate exacta.

Pozitia finala a unui jucator - sub/peste: Se vor face cotatii pentru pozitiile finale ale jucatorilor. Trebuie sa precizati daca un jucator va fi peste sau sub o anumita pozitie. Trebuie sa se joace cel putin 36 de gauri pentru ca pariurile sa fie valabile. Un jucator descalificat va termina ultimul.

Pariul cu handicap - Daca un jucator rateaza calificarea în ultimele doua rânduri, este descalificat sau se retrage în timpul turneului, pariurile pe acest jucator vor fi pierdute. Nu se iau în calcul decât cele 72 de gauri programate. Gaurile din play-off nu se iau în calcul. Daca turneul este scurtat la mai putin de 72 de gauri, toate pariurile cu handicap vor fi anulate. Se poate paria doar pe jucatorii listati pe listele cu handicap. Se aplica regulile pentru egalitate exacta.

Sporturi cu motor

Cursele anulate sau amânate sunt anulate, chiar daca sunt reprogramate si desfasurate în mai putin de 48 de ore.

Turul de încalzire va fi considerat drept începutul cursei pentru toti pilotii la pariurile pentru sporturi cu motor.

FORMULA 1

Toate pariurile sunt onorate pe baza rezultatelor publicate de FIA.

Pariuri fara restrictii: Pariurile sunt onorate pe baza numarului de puncte acumulate în momentul premierii pe podium, la finalul ultimei curse Grand Prix din sezonul competitional.

Meciuri cap la cap: Ambii piloti trebuie sa treaca linia de start pentru ca pariurile sa intre în vigoare. Daca unul dintre piloti nu trece linia de finish, pariurile vor fi onorate pe baza numarului de ture parcurse de fiecare pilot.

Pariu la handicap: Un handicap (–) va fi scazut din timpul de finish al unui pilot si un handicap (+) va fi adaugat la timpul de finish al unui pilot. Se aplica regulile pentru egalitate exacta.

Pariuri pe rundele de calificare: Pilotul care obtine cel mai rapid timp în calificari este câstigatorul.

Numar de lideri în cursa: Pilotul care trece linia de start/finish primul este considerat liderul cursei.

Cele mai multe puncte ale unei echipe: Numarul total de puncte combinate ale ambilor piloti dintr-o echipa.
Pariurile sunt onorate conform cu rezultatele publicate la momentul premierii. Orice modificare ulterioara a rezultatelor cauzata de descalificare, contestatii etc nu va fi luata în considerare la onorarea pariurilor.
NASCAR


Pilotul trebuie sa treaca linia de start pentru ca pariurile sa intre în vigoare.

Meciuri cap la cap: Ambii piloti trebuie sa treaca linia de start pentru ca pariurile sa intre în vigoare. Daca unul dintre piloti nu trece linia de finish, pariurile vor fi onorate pe baza numarului de ture parcurse de fiecare pilot.

Daca un pilot este înlocuit pe parcursul cursei, pozitia pilotului care a efectuat schimbarea la finalul cursei va fi luata în considerare la onorarea pariurilor.

Pariurile sunt onorate conform cu rezultatele publicate la momentul premierii. Orice modificare ulterioara a rezultatelor cauzata de descalificare, contestatii etc nu va fi luata în considerare la onorarea pariurilor.

Ciclism

Pariuri fara restrictii: Descalificat – Fara pariu. Jucatorul trebuie sa treaca linia de start în cursa de deschidere pentru ca pariurile sa intre în vigoare.

Cap la cap: Ambii ciclisti trebuie sa treaca linia de start pentru ca pariurile sa intre în vigoare. Daca ambii ciclisti încep cursa/evenimentul si nici unul nu termina, pariurile vor fi anulate si mizele vor fi returnate. Daca ambii ciclisti încep cursa/evenimentul dar numai unul termina, acesta va fi considerat câstigator.
Pozitie la final a ciclistului peste/sub: Daca un ciclist se retrage sau este descalificat, toate pariurile în care este implicat sunt pierzatoare.

Pariurile sunt onorate conform cu rezultatele publicate la momentul premierii. Orice modificare ulterioara a rezultatelor cauzata de descalificare, contestatii etc nu va fi luata în considerare la onorarea pariurilor.
Snooker si biliard

Pariuri fara restrictii: Descalificat – Fara pariu. Altele decât pariurile ante-post pe jucatori care nu se califica pe tabloul principal. Acestea vor fi declarate pierdute.

Daca un meci începe, dar nu se termina, jucatorul care trece în runda urmatoare va fi considerat câstigator.
Pariu la handicap: Daca numarul statutar de seturi dintr-un meci nu este finalizat, este schimbat sau difera de cel specificat pentru pariere, pariurile sunt anulate.

Regulile pentru egalitate exacta se aplica pariurilor facute pe jucatorul nominalizat pentru realizarea celui mai mare break din turneu.

Meciuri mixte: Jucatori care nu joaca efectiv unul împotriva altuia vor fi luati împreuna pentru pariuri. În cazul egalitatii, pariurile vor fi anulate. Daca numarul de seturi nu este finalizat de ambii jucatori, pariurile vor fi anulate.

Darts

Toate jocurile trebuie sa înceapa la data programata (ora locala) pentru ca pariurile sa intre în vigoare.
Pariuri fara restrictii: Descalificat - 'Fara pariu' – Daca un concurent care este selectat drept câstigator al turneului nu intra în turneu, toate pariurile în care este implicat vor fi anulate. Pariurile pentru jucatorii selectati care au început turneul vor fi în vigoare.

La pariurile pe meci, daca meciul începe, dar nu este terminat, jucatorul care trece în runda urmatoare va fi considerat câstigator.

La pariurile pe seturi/jocuri, daca numarul final de seturi/jocuri nu a fost finalizat, pariurile vor fi anulate.

Poti incepe sa plasezi pariuri chiar acum !

gamebookers.com - the better you bet!

Unic
Un pariu unic este un pariu pentru o singura selectie dintr-un eveniment. Selectia dv. trebuie sa fie corecta pentru ca pariul sa fie câstigator.

Combinat pentru doua echipe
O combinatie pentru doua echipe consta dintr-un pariu care implica doua selectii pentru evenimente diferite. Ambele selectii trebuie sa fie corecte pentru ca pariul sa fie câstigator.

Combinat pentru trei echipe si mai mult
O combinatie pentru trei echipe consta dintr-un pariu care implica trei selectii pentru evenimente diferite. Toate selectiile trebuie sa fie corecte pentru ca pariul sa fie câstigator.

Peste/Sub
Pentru pariurile peste/sub trebuie sa mentionati daca numarul total de goluri dupa 90 de minute va fi peste sau sub numarul specificat. sunt câstigatoare.

Scor exact
Preconizati scorul final al meciului.

La pauza (prima pauza)
Toate pariurile sunt onorate la pauza, pe baza scorului primei reprize.

Primul gol
Pariati pe jucatorul sau echipa care înscrie primul gol al meciului.

Meciuri mixte
Un meci mixt este un meci virtual între 2 echipe care joaca aceeasi runda de meciuri, dar nu una împotriva celeilalte. Exemplu: Arsenal joaca împotriva lui Liverpool în Premiere League si Barcelona joaca împotriva lui Real Madrid în liga Spaniei. Un meci mixt va fi considerat Arsenal Vs. Barcelona, desi echipele nu joaca efectiv. Numarul de goluri marcate la finalul celor 90 de minute, fara prelungiri si lovituri de departajare, va fi comparat între aceste echipe.

2 goluri pe linie
Toate pariurile specifica ca meciul se termina cu 2 goluri mai putin sau mai mult. Daca în meci se marcheaza 1 gol sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca sunt marcate 2 goluri într-un meci, toate pariurile sunt anulate, indiferent daca sunt "Peste" sau "Sub". Daca în meci se marcheaza 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

2,25 goluri pe linie
Acesta este un pariu care consta din 2 pariuri: 1 pariu pe 2 goluri pe linie sub/peste si 1 pariu pe 2,5 goluri pe linie sub/peste.

De exemplu:

Daca pariati 100 USD pe 2,25 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în doua. Un pariu de 50 USD pe 2 goluri pe linie. Un pariu de 50 USD pe 2,5 goluri pe linie. Daca în meci se marcheaza 1 gol sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca în meci se marcheaza 2 goluri, cei care au pariat "PESTE" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Cei care au pariat "SUB" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Daca în meci se marcheaza 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

2,5 goluri pe linie
Daca în meci se marcheaza 2 goluri sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca în meci se marcheaza 3 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

2,75 goluri pe linie
Acesta este un pariu care consta din 2 pariuri: 1 pariu pe 2,5 goluri pe linie sub/peste si 1 pariu pe 3 goluri pe linie sub/peste. De exemplu: Daca pariati 100 USD pe 2,75 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în doua. Un pariu de 50 USD pe 2,5 goluri pe linie. Un pariu de 50 USD pe 3 goluri pe linie. Daca în meci se marcheaza 2 goluri sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca se marcheaza 3 goluri în meci, cei care au pariat "SUB" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Cei care au pariat "PESTE" pierd 50% din pariu, iar 50% este considerat egal. Daca în meci se marcheaza 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

3,00 goluri pe linie
Toate pariurile specifica ca meciul se termina cu mai mult sau mai putin de 3 goluri. Daca în meci se marcheaza 2 goluri sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca sunt marcate 3 goluri într-un meci, toate pariurile sunt anulate, indiferent daca sunt "Peste" sau "Sub". Daca în meci se marcheaza 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

3,25 goluri pe linie
Acesta este un pariu care consta din 2 pariuri: 1 pariu pe 3 goluri pe linie sub/peste si 1 pariu pe 3,5 goluri pe linie sub/peste.

De exemplu:

Daca pariati 100 USD pe 3,25 goluri pe linie sub/peste, pariul dv. se va diviza în doua. Un pariu de 50 USD pe 3 goluri pe linie si un pariu de 50 USD pe 3,5 goluri pe linie. Daca în meci se marcheaza 2 goluri sau mai putin, pariurile "SUB" sunt câstigatoare, iar pariurile "PESTE" sunt pierzatoare. Daca în meci se marcheaza 3 goluri, pariurile "PESTE" pierd 50% si pariurile "SUB" pierd 50%. Daca în meci se marcheaza 4 goluri sau mai mult, pariurile "SUB" sunt pierzatoare, iar pariurile "PESTE" sunt câstigatoare.

Handicap Asia
Optiunea Handicap Asia ofera valoare sporita pariorului si are un potential de risc mai redus decât parierea în stil “Câstig-Egal-Câstig”. Trebuie sa selectati echipa favorita care sa depaseasca un handicap sau care sa se opuna unei echipe favorite care utilizeaza un handicap. Tipul de pariu Handicap Asia este alcatuit din doua componente, linia de handicap si linia de bani.

Handicap (0)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate (0 goluri diferenta), suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+0.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul. Daca partida se incheie la egalitate, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata în contul dumneavoastra.

Handicap (+0.50)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge.

Handicap (+0.75)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+1)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, suma pariata vi se returneaza.

Handicap (+1.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat termina partida la egalitate sau invinge. Daca este invinsa la un gol diferenta, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata în contul dumneavoastra.

Handicap (+1.5)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta.

Handicap (+1.75)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (+2)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (+2.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la un gol diferenta. Daca este invinsa la doua goluri diferenta, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata în contul dumneavoastra.

Handicap (+2.5)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge, termina partida la egalitate sau este invinsa la mai putin de trei goluri diferenta.

Handicap (-0.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat invinge la cel putin un gol diferenta. Daca partida se incheie la egalitate, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-0.5)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul.

Handicap (-0.75)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pariul se imparte in doua - o jumatate a mizei se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata în contul dumneavoastra.

Handicap (-1)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-1.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de un gol, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-1.50)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin doua goluri diferenta.

Handicap (-1.75)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pariul se imparte in doua - o jumatate se considera castigatoare iar cealalta jumatate este rambursata în contul dumneavoastra.

Handicap (-2)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, miza pariata vi se returneaza.

Handicap (-2.25)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta. Daca castiga la diferenta de doua goluri, pierdeti jumatate din miza pariata.

Handicap (-2.50)
Câstigati daca echipa pe care ati pariat castiga meciul la cel putin trei goluri diferenta.

Pariuri live
În sistemul de pariuri live, aveti posibilitatea de a plasa pariuri în timp real, ceea ce înseamna ca puteti beneficia de cote actualizate continuu si puteti paria chiar în timpul evenimentului sportiv. În acest mod, aveti avantajul de a putea reactiona la toate schimbarile de situatie, plasând pariurile cu usurinta si precizie.

Pariere live – Stilul Handicap Asia
Pe lânga linia de handicap si linia de bani, o componenta foarte importanta pentru parierea live – Stilul Handicap Asia reprezinta scorul initial când faceti pariul.

Exemple:

Juventus - Manchester Utd. / Rezultat live 1:0

Echipa
Handicap
Pret

Juventus
-0.5
1.80

Man. United
+0.5
2.15

Rezultat final 2–0, 3-0, 3-1…
Daca pariati € 100 pe Juventus, câstigul dv. net este € 80
Daca pariati € 100 pe Manchester United, pierdeti € 100 .
Rezultat final 1-0, 1-1, 1-2, 1-3, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3…
Daca pariati € 100 pe Juventus, pierdeti € 100 .
Daca pariati € 100 pe Manchester United, câstigul dv. net este € 105.

Example B:

Juventus - Manchester Utd. / Rezultat live 1:0
Echipa
Handicap
Pret

Juventus
-0.75
2.00

Man. United
+0.75
1.90

Rezultat final 3-0
Daca pariati € 100 pe Juventus, câstigul dv. net este € 100
Daca pariati € 100 pe Manchester United, pierdeti € 100 .
Rezultat final 2–0, 3-1…
Daca pariati € 100 pe Juventus, câstigul dv. net este € 50
Daca pariati € 100 pe Manchester United, pierdeti € 50 .
Rezultat final 1-0, 1-1, 1-2, 1-3, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3…
Daca pariati € 100 pe Juventus, pierdeti € 100 .
Daca pariati € 100 pe Manchester United, câstigul dv. net este € 90.

Pariuri fara restrictii
Un pariu fara restrictii este o oferta specifica pentru evenimente sportive viitoare:

De exemplu,
În 2006, Brazilia va câstiga Campionatul Mondial.
Lakers va câstiga play-off-ul NBA.
Alex Fergusson nu-si va pastra postul pâna la sfârsitul sezonului.
Pe lânga evenimente sportive, pariurile fara restrictii pot viza si evenimente politice si generale.

Reguli generale pentru pariuri fara restrictii:
Anumite pariuri fara restrictii necesita un numar minim de jocuri, pentru a fi considerate eligibile pentru câstig. Daca nu sunt jucate un numar minim de jocuri, pariurile sunt anulate.
Pariurile fara restrictii includ prelungirile, loviturile de pedeapsa, etc, în cazul în care nu este specificat altfel în regulile sportului la care pariati.

Teaser-uri

Teaser-urile sunt o combinatie de 2 sau mai multe selectii într-un singur pariu, oferind jucatorului posibilitatea de a-si distribui punctele în favoarea sa. Numarul de puncte încarcabile depinde de numarul de selectii:

2 selectii de 4 sau 5 puncte
3 selectii de 6,5 sau 7 puncte
4 selectii de 9 sau 10 puncte

Exemple pentru teaser-uri:

2 selectii de 5 puncte

Linii oferite
Linii pentru teaser-uri

Heat (-8) vs. Spurs
Heat (-3) vs. Spurs

Lakers vs. Clippers (peste 202)
Lakers vs. Clippers (peste 197)

3 selectii de 7 puncte

Linii oferite
Linii pentru teaser-uri

Bulls (+4) vs. Wizerds
Bulls (+11) vs. Wizerds

Pacers vs. Nets (sub 185)
Pacers vs. Nets (sub 192)

Jazz vs. Knicks (peste 207)
Jazz vs. Knicks (peste 200)

În caz de egalitate în una sau mai multe selectii, teaser-ul este pierzator.

NEW ! -> Discuta pe forum-ul site-ului despre pariuri online <- NEW !

NEW ! -> Handicap Asiatic <- NEW !

NEW ! -> Cluburi de fotbal <- NEW !

NEW ! -> Astra Sport Bets <- NEW !

NEW ! -> Reguli de pariere - 10bet.com <- NEW !

NEW ! -> Rezultate Live - Live Scores <- NEW !

NEW ! -> News - Faceti pariurile ! <- NEW !


 
 
Gif Banners
 
 
 
Pariuri Sportive - CoolPortal - Razi pe net - CevaUtil - Stiri Sport - PlayPoker - Statusuri mess
 
gamebookers.com - the better you bet!
 
Bebe mic - Blog Afaceri - Bani Online - Jocuri Online - Poker pe internet - CevaUtil Blog - Videoclipuri
 
 
 
bet365